STRUČNI KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA

Učenje nemačkog jezika uživo i online

Stručni kursevi nemačkog jezika namenjeni su svima kojima je potrebno poznavanje jezika zbog profesionalnog usavršavanja. Ovaj vid nastave omogućava polazniku da sam predloži vid i oblik njegovog ličnog usavršavanja.

Ukoliko želite da se pripremite za predstojeće poslovne prilike, stručni kursevi nemačkog jezika se vrše u vidu individualne nastave. Dovoljno je da znamo vaše ciljeve kako bismo ih zajedno realizovali.

Edukativni Centar Kacimbas organizuje stručne kurseve nemačkog jezika u trajanju od tri nedelje. Nastava je dinamična i prilagođena dobnim grupama a izvodi se prema unapred utvrđenom nastavnom planu i programu.

Stručni kursevi nemačkog jezika komuniciraju strukovni nemački jezik u kontekstu određenih zanimanja ili skupina zanimanja.

Na specijalnim kursevima Vi učite specijalne stručne pojmove i gramatiku, koja Vam je potrebna za Vaš smer zanimanja. U središtu ovih kurseva su strukovni sadržaji i jezična sredstva, koja su Vam potrebna za Vaše zanimanje.

Pored gramatike Vi pre svega učite vokabular, koji Vam je potreban u Vašem zanimanju, kako biste se mogli sporazumeti sa kolegama i pretpostavljenima i stupiti u kontakt sa kupcima ili strankama.

Dodatna prednost je mogućnost pohađanja kursa ONLINE, što vam omogućava da uskladite svoje svakodnevne obaveze i pohađate kurs gde god se nalazili.

Nastava se odvija tokom perioda od tri nedelje u terminima od 120 minuta. Tokom prvih 60 minuta intenzivnim tempom gradimo nova jezična znanja, a nakon kraće pauze nastavljamo sa drugim delom u kom razvijamo jezičke veštine u različitim komunikacijskim aktivnostima.

Naš cilj je da osposobimo polaznika stručnog kursa za vođenje aktivne pismene i usmene komunikacije u poslovnim situacijama.

Pažljivo biramo najkvalitetnije edukativne sadržaje i postižemo dinamiku učenja adekvatnim odabirom aktivnosti.

Stručni kursevi nemačkog jezika

Online stručni kursevi nemačkog jezika

Stručni kursevi nemačkog jezika

Online kurs je najsavremeniji vid učenja jezika u svetu.

Nastava u virtuelnoj učionici je u potpunosti prilagođena Vašim željama.

Nastavu možete uskladiti sa Vašim potrebama i rasporedom svakodnevnih obaveza i aktivnosti.

Nastava se odvija uživo online i putem naše virtuelne učionice možete pratiti i direktno sudelovati u nastavi, komunicirati sa profesorom i preuzimati zadatke i digitalne materijale.

Nastojimo da polaznicima približimo nemački jezik na način da se mogu poistovetiti sa određenom temom ili situacijom u kojoj se mogu zateći.

Dinamična nastava sa naglaskom na konverziji

Stručni kursevi nemačkog jezika za medicinsko osoblje, pravni nemački, ugostiteljstvo, turizam, auto industrija, građevinasrstvo…

Kursevi nemačkog jezika razvijaju komunikacijske sposobnosti i usavršavanje korektnog izgovora, pravilnog ritma i intonacije.

Danas su za uspeh potrebne i dodatne komunikacijske veštine, osim znanja stranog jezika. To podrazumeva i neverbalnu komunikaciju, kao i veštine kako predstaviti sebe, kompaniju ili proizvod, kako voditi sastanak ili pregovore, kako ostaviti dobar utisak na razgovoru za posao, „preživeti“ telefoniranje i snaći se sa pisanjem mailova, izveštaja i slično.

Pridružite se zadovoljnim korisnicima!